söndag, oktober 12

denna söndag blev inte som den var planerad. den blev ännu bättre. mötte upp cassi, hennes kompis och elin för att gå på marknaden för nya designers på ungdomens hus. där var så mycket fint. föll verkligen för ett par örhängen med rosetter och eiffeltornet. men är ju rätt fattig just nu och lever på pappa så det får allt vänta till bättre tider. efter en liten titt bar det av till sorl för mig och elin. det som var tänkt att bli en kaffe blev min allra första brunch. och som jag sedan åt. även bacon som blivit min köttdrog som jag syndar på ibland. för er som inte vet har jag varit vegetarian i sju år och mår i vanliga fall illa av kött. men magen har nu vant sig vid bacon också, prima! :)



elin och jag har inte träffats på ett tag så det blev mycket uppdaterande gällande livet och sedan en dos skvaller på det såklart. efter tio cigg (blivit min dåliga vana, dumma dumma elin) så drog vi hem till mig. vi kollade på ex och gamla vänner som blivit fula. varför blir man skadeglad av det? och skrattar? det är egentligen rätt taskigt. men jag vill nog vara taskig.



jag började testa lite kläder som jag hämtat ner från vinden. och jag fick på mig nägra snygga jeans som jag inte kunnat använda på länge pga min enorma viktuppgång men som nu är på väg att minska sedan jag blivit en trogen vän till viktväktarna. elin och cassi fick lite presenter i form av gamla kläder som inte används längre. bland annat min gamla pälsmössa som inte passar mitt stora 58 cm huvud men som satt perfekt på cassi.



vi har ätit sallad ikväll och blivit dissade. cassi två ggr och jag en. skrev precis ett långt sms till ex:et som jag skulle träffat idag, sådär sex år senare. jag roades mycket av mitt sms som får bli privat tills vidare, men en mening kan ni få och ni förstår nog hur mycket jag spårade ur, "är inte så slampig som jag var när jag var 18"..



bildkavalkad från dagen:

(klicka på bilderna om du inte lyckas läsa texterna)


2 kommentarer:

Anonym sa...

berg och dalbana i hur ofta vi träffas men aldrig hur mkt vi tycker om varandra! =) tjärlek

Anonym sa...

What? Han spårade ur allstå. Och du med av inlägget att döma. Kan för övrigt instämma i att jag är hetare i skärpa än oskärpa.