lördag, juli 19

en fika med pappaespresso house och sedan en promenad runt min gamla stadsdel med syster, pappa och tiki (familjens hund) var precis vad jag behövde denna regninga och deppiga julidag. imorgon ska vi se på en vacker trädgård i lund sedan är det jobb för systrarna. måndag kanske blir en tripp till köpenhamn för att tjata på min gamla arbetsgivare om min lön som ännu inte har nått mitt konto i danmark. pappa vill vara tjatig. jag är bara less på det och vill mest tjura.

bjuder på bilder på min söta katt alice som numera får bo hos min mormor på landet. detta eftersom mamma flyttade till mindre hus och jag flyttar runt i andra hand där man inte får ha husdjur. men jag hälsar på alice och mormor så ofta jag kan. hon är den keligaste katten man kan tänka sig. och jag vet att hon har det bra på landet och att hon gör min mormor väldigt glad. bästa mormor.
1 kommentar:

emma sa...

Svar: tack, tack söta du. Jag har blivit lite av en sling-expert kan man säga :) Har slingat håret sedan jag var runt 15. Fast aldrig, själv, alltid hos frisören. Gör man det själv blir det bara randigt och gult! Mitt tips är att gå till en riktigt bra frisör (jag går till Jennifer på DOM i Sthlm) som gör riktigt tunna folieslingor. Jag har blandat kalla och varma toner tror jag, men det är ju beroende på vad man passar i . Om de vill göra i hätta så fly, det är bara dåliga frisörer som gör med hätta! (Om du nu inte har väldigt kort hår, vilket inte verkar vara fallet). Hmmm vet inte om du blev klokare av det där, men hoppas det :)
Kram